Over ons

Missie

U dagelijks ontzorgen van al uw logistieke processen waarbij kwaliteit gewaarborgd is!

Dit streven proberen wij te realiseren door ons élke dag maximaal in te zetten voor uw vracht. Mede door onze nieuwe (EURO 6 gekwalificeerde) voertuigen en breed uitgeruste GPS-tracking software kunnen wij dit waarborgen.

Visie

Het aangaan van een langdurige samenwerking is een basisonderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij geloven in een duurzame samenwerking waarbij een ieder van ons zijn steentje kan bijdragen aan een groenere samenleving.

Door onze jarenlange ervaring, goede communicatieve vaardigheden, proactieve houding en professionaliteit zijn wij ervan overtuigd u te kunnen behouden als een belangrijk onderdeel van onze organisatie!

“IF THERE IS NO WAY, CREATE ONE”

Onze beloftes!

Afspraak is afspraak! HKN Transport doet dagelijks het maximale voor uw vracht door zich te houden aan onderstaande beloftes.

Door de investering in moderne software die mee gaat met de tijd kunnen wij u efficiënt van dienst zijn door snel de benodigde informatie te leveren.

Door de lijnen kort te houden kunnen wij snel schakelen en u tijdig van (nieuwe) informatie voorzien.

Onze jarenlange ervaring is een verlengstuk op de moderne software waardoor wij op het hoogste niveau van professionaliteit opereren.

In geval van calamiteiten of een noodsituatie weet u direct waar u aan toe bent door het hebben van één aanspreekpunt!